Немає вікових обмежень!

Пари різного віку можуть знайти щастя батьківства / материнства в BioTexCom

Жінка відзначила свій 40-й день народження і дітей поки немає. Все частіше ця ситуація спостерігається в сучасному світі. Але ми можемо з упевненістю сказати, що ви красива жінка, у вас вже є мудрість і досвід в житті, ви досягли професійного успіху і створили міцну основу для створення щасливої ​​родини! І тепер саме час народжувати. Не плутайте велика кількість медійних статей, які говорять, що неможливо зачати через 40 років, і ця вагітність, безсумнівно, буде супроводжуватися різними ускладненнями і ризиками. Ми не носимо рожеві окуляри, і ми просимо вас вирішити, чи слід завагітніти через 40 років, ви можете зробити це без будь-яких ускладнень. Але не будемо забувати, що вагітність у віці 25 років може бути пов’язана з будь-якими труднощами і ускладненнями. Однак рішення про вагітність середнього віку має свої основні і важливі переваги. По-перше, жінка вже досягла майже все, що хоче, і створюється як людина. Жінка точно знає, чого хоче і має розумні цілі. По-друге, в той час жінка вже створила міцну сім’ю, а чоловік і дружина роблять все разом, щоб народити здорову дитину. Але через вік жіноче тіло відчуває певні фізіологічні зміни, які заважають природної концепції. жінка вже досягла майже все, що хотіла, і сформувалася як людина. Жінка точно знає, чого хоче і має розумні цілі. По-друге, в той час жінка вже створила міцну сім’ю, а чоловік і дружина роблять все разом, щоб народити здорову дитину. Але через вік жіноче тіло відчуває певні фізіологічні зміни, які заважають природної концепції. жінка вже досягла майже все, що хотіла, і сформувалася як людина. Жінка точно знає, чого хоче і має розумні цілі. По-друге, в той час жінка вже створила міцну сім’ю, а чоловік і дружина роблять все разом, щоб народити здорову дитину. Але через вік жіноче тіло відчуває певні фізіологічні зміни, які заважають природної концепції.

В цьому випадку у жінки є варіант у вигляді допоміжних методів репродуктивної медицини. З огляду на останні досягнення науки і медицини, ми можемо сказати, що немає нічого неможливого, і у вас може бути здорова дитина у віці 40 років і навіть пізніше. Розглянемо, наприклад, шоу-бізнес. У новинах ми часто бачимо щасливі обличчя та коментарі від зірок і співаків, які стають дорослими батьками. Тому Мадонна успішно народила свою першу дитину у віці 38 років, і через чотири роки вона вирішила мати другу дитину. Мерайя Кері народжує близнюків, коли їй 42 роки, в той же час Селін Діон, яка пройшла шість процедур ЕКО і стала матір’ю здорових близнюків. Цей список може тривати і тривати.

Україна в цьому питанні вище меж і всього світу, що призводить до використання сучасних технологій штучного запліднення. В останні роки рівень пізніх вагітностей збільшився на 50%. Тепер, у віці 40 років, це не вважається пізнім віком для народження вашого першої дитини. Сьогодні тричі більше жінок народжують свою першу дитину після 35 років, ніж двадцять років тому. Згідно зі статистикою, близько 4% жінок старше 40 років народжуються природним шляхом і більше 70% програми пожертвування яєць.

Українська клініка репродуктивної медицини BioTexCom входить в список ліцензованих медичних центрів, щоб допомогти жінкам після 40 років стати щасливими матерями. Цей медичний центр допомагає жінкам, які більше не можуть мати дитину, природно, через кінця свого дітородного віку, знайти щастя материнства. Наші лікарі успішно керують програмами для жінок після 40 років, виконуючи такі процедури, як IVF, ICSI і пожертвування яєць. В останні роки число народжень (жінок старше 40 років) зросла. Є багато позитивних прикладів, коли жінка через 40 років знайшла родину, яка використовує допоміжні репродуктивні технології. Клініка BioTexCom пишається неймовірним випадком, коли 66-річна жінка успішно породжує здорових близнюків, використовуючи пожертвування яйця! Грунтуючись на багаторічній практиці, позитивній статистиці і просто щасливих історіях про батьків, які народили свого довгоочікуваного дитини, ми можемо сказати, що все це здається на перший погляд неможливим – насправді реальним і можливим! Тому, дорогі жінки! Не бійтеся, особливо ваше бажання стати матір’ю будь-якого віку!